BEAUTY & SAUNA

logo-betuwsch-badhuys

Betuws Badhuys

Betuwsch Badhuys, een privé spa midden in de prachtige Betuwse contreien. Door het kleinschalige karakter kunt u rekenen op gastvrijheid, aandacht en een team wat u vol passie in de watten legt!

Betuws Badhuys

Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden
0344-750816
Gelderland

Informatie

Betuwsch Badhuys is een kleinschalige wellnessboerderij.

Kom voor een onvergetelijke dag “natuurlijk genieten” naar Betuwsch Badhuys! In onze prachtige wellnessboerderij is sinds juli 2014 een compact prive spa gevestigd. Onze gasten worden door het luide geloei van de koeien begroet, waarna zij vanuit de sauna’s uitkijken over de weilanden. Te midden van de boomgaard kan men afkoelen in het dompelbadje of onder de stortemmer. Voor wat ontspanning en frisse lucht is onze boomgaard een heerlijke plek. Pluk een appel of peer en dommel weg in een hangmat…

Je vindt ons in het Betuwse dorpje Lienden, centraal gelegen in Midden-Nederland aan de A15 en A12.

Bijzonderheden

Bij Betuwsch Baby Badhuys kun je iets heel bijzonders ervaren: een wellness voor baby’s. Een sessie bestaat uit floaten en massage. Je kleintje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker ontspannen in het warme water van de baby tub. We hebben slechts een baby tub en werken 1 op 1 met jullie kleintje. In jullie ritme en tempo, wel zo relaxed!

 

Faciliteiten

Aanbod cosmetische behandelingen
Nee
Sauna en/of spa mogelijkheden
Ja
Binnen- en/of buitenzwembad
Geen zwembad
Restaurant
voor lunch of diner
Geen restaurant
Gelegenheid voor overnachting
Ja

Sfeerimpressie

Locatie