BEAUTY & SAUNA

Voorkeuren

Faciliteiten

Faciliteiten
wine-wellness-utrecht
Utrecht

Wine & Wellness is met ruim 500 vierkante meter het grootste wellnesscentra in de Utrechtse binnenstad. Bij ons kunt u ontkomen aan de drukte van de stad en beleeft u een unieke wellness ervaring in hartje Utrecht!

logo-betuwsch-badhuys

Betuws Badhuys

Gelderland

Betuwsch Badhuys, een privé spa midden in de prachtige Betuwse contreien. Door het kleinschalige karakter kunt u rekenen op gastvrijheid, aandacht en een team wat u vol passie in de watten legt!

logo-thermen-holiday

Thermen Holiday

Zuid-Holland

Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten.

Van-Iersel-Logo

Van Iersel Wellness & Beauty

Brabant

Sinds Corrie van Iersel ruim 40 jaar geleden haar salon opende wisten al duizenden klanten hun weg naar de salon te vinden. Onze kracht? Eerlijk advies, effectieve behandelingen en geen loze beloftes. En we leggen je graag in de watten!

logo-thermae2000

Thermae 2000

Limburg

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg.

logo-heerlickheijd

Heerlickheijd van Ermelo

Gelderland

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueuze wellnesslocatie op de Veluwe. Wij beschikken over een Beauty & Health Center, fitness & een wellnesscentrum met een overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool & Finse sauna’s. Tip: vraag naar onze hotelkamers inclusief jacuzzi of whirlpool.

logo-allpeople

All People

Noord-Holland

Bij All People CitySpa helpen we u op weg naar een mooiere huid met verbluffende resultaten. Diverse cosmetische behandelingen zijn mogelijk en ook bieden wij mooie arrangementen.